Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες μας

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στην Ψύξη/Θέρμανση

Ψυκτικοί Θάλαμοι

Κατασκευάζουμε ψυκτικούς θαλάμους σε οποιοδήποτε πάχος και διάσταση που εσείς μας ζητήσετε. αναλαμβάνουμε την μελέτη για την επιλογή κατάλληλης θερμοκρασίας, μηχανημάτων και διαστάσεων για τα προϊόντα που θέλετε να συντηρήσετε ή να καταψύξετε.

Επαγγελματική Ψύξη

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας σίγουρα μπορούμε να σας εγγυηθούμε άψογη ποιότητα υπηρεσιών και προμήθειας μηχανημάτων ψύξης για την επιχείρησή σας.

Τεχνικές Μελέτες

Αναλαμβάνουμε την μελέτη για την κατασκευή όποιου project μας ζητήσετε. Είτε αυτό αφορά την θέρμανση/ψύξη της οικίας σας με συμβατικά μέσα είτε με Αντλίες θερμότητας όλων των ειδών είτε τους επαγγελματικούς σας χώρους, για ψύξη/ θέρμανση ή επαγγελματική ψύξη προϊόντων.

Service & Συντήρηση

Από το 1991 εργαζόμαστε καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επισκευή Συστημάτων

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να ανταποκριθούν και στην πιο απαιτητική βλάβη και να επιδιορθώσουν το σύστημά σας άμεσα.

Καθαρισμός Κλιματιστικών

Η σωστή συντήρηση στο κλιματιστικό σίγουρα επεκτείνει σημαντικά τα χρόνια ζωής του κλιματιστικού, αλλά και βελτιώνει την ποιότητα ζωής στο χώρο μας.

Είμαστε στιν κλάδο της Ψύξης / Θέρμανσης από το 1991

Επίσημοι Αντιπρόσωποι Daikin και Airwell

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά όχι! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε προσφορά για την εργασία που θέλετε, χωρίς καμία δέσμευση ή χρέωση. Είμαστε σίγουροι πως οι προσφορές μας είναι απολύτως ανταγωνιστικές σε σχέση τιμής-ποιότητας! Διαπιστώστε το!

Στην ΝΟΤΑΡΑΣ-INTERCOLD, οι υποχρεώσεις μας δεν σταματούν με την ολοκλήρωση μιας επιτυχούς εγκατάστασης – αυτό είναι μόνο η αρχή.

Έχουμε τη δυνατότητα να συντηρούμε και να επισκευάζουμε τον εξοπλισμό σας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την άψογη λειτουργία του. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη διάγνωση βλαβών και τη δοκιμή των μηχανημάτων, έτσι ώστε οι πελάτες μας να κερδίζουν χρόνο και χρήματα. Η συντήρηση των μηχανημάτων γίνεται κατόπιν συνεννόησης ή σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ΝΟΤΑΡΑΣ – INTERCOLD δραστηριοποιείται από το 1991 σχεδόν σε όλους τους τομείς Ψύξης/Θέρμανσης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι Daikin και εισαγωγείς κλιματιστικών μηχανημάτων Airwell. Επίσης εισάγουμε και εμπορευόμαστε επαγγελματικά ψυγεία και ψυκτικά μηχανήματα δικής μας ετικέτας με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. 

Αντλία θερμότητας είναι η ηλεκτρική συσκευή εκείνη η οποία αφαιρεί θερμότητα από ένα χώρο ή από το περιβάλλον και τη μεταφέρει σε κάποιον άλλο. Εναλλάσσει, δηλαδή, τον κύκλο ψύξης του συστήματος με αποτέλεσμα να δίνει ζεστό ή κρύο αέρα ή άλλο μέσο μεταφοράς θερμότητας ή ψύχους ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.

Ειδικότερα η αντλία θερμότητας είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που απορροφά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος για θέρμανση και ζεστό νερό. Μεταφέρει τη θερμότητα του αέρα του περιβάλλοντος στην οικία μέσω υδραυλικού συστήματος νερού, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, fan coil, και σώματα καλοριφέρ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέριες.